Αν κάποιοι λόγω ανεπάρκειας υποβαθμίζουν τη ποιότητα της ζωής μας σε αυτά τα ιστορικά μέρη της Θεσσαλονίκης (Αψίδα Γαλερίου - Καμάρα - Ροτόντα) στα οποία έχουμε τη τιμή να ζούμε, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αντιστέκονται και Δια-φωτίζουν...

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η κατάντια του μνημείου της Ροτόντας στους προβολείς της εκπομπής "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ"

Όπως σας το είχαμε προαναγγείλει, η εκπομπή "ΜΥΣΤΙΚΆ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" από το Channel 9 κατέδειξε λεπτομερώς τη τραγική κατάσταση στη οποία βρίσκεται το μνημείο της Ροτόντας.
O Βαγγέλης Μπεξής, γνωστός αρχαιολόγος και δημοσιογράφος παρουσίασε με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο τη παρακμιακή εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος αλλά παράλληλα και τη τραγική αδράνεια όλων των φορέων που εμπλέκονται ο καθένας στον τομέα ευθύνης του.
Η εκπομπή (όπως επισημαίνεται στο video) απλά άνοιξε το θέμα "Ροτόντα" το οποίο θα βρίσκεται υπό το βλέμμα όλων ενδιαφερομένων φορέων και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου της εκπομπής που είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τη λύση του.

Οι επόμενες ενέργειες (σημειώστε πάλι τι σας προαναγγέλλω) βρίσκονται όπως έχει σημειωθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση μας σε εξέλιξη. Κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί ότι δεν γνώριζε.

Παρακολουθείστε το video ( απόσπασμα από τη δίωρη εκπομπή) όπως μας εστάλη από Ελληνική Ένωση του εξωτερικού:




Διαφωτιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου