Αν κάποιοι λόγω ανεπάρκειας υποβαθμίζουν τη ποιότητα της ζωής μας σε αυτά τα ιστορικά μέρη της Θεσσαλονίκης (Αψίδα Γαλερίου - Καμάρα - Ροτόντα) στα οποία έχουμε τη τιμή να ζούμε, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αντιστέκονται και Δια-φωτίζουν...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το "drive through" ήρθε και στο παρεμπόριο της Ροτόντας

Αγαπητοί αναγνώστες, προσέξτε τη παρακάτω φωτογραφία. Το "drive through" (αγοράζω οδηγώντας) είναι η νέα μέθοδος πώλησης μαϊμού sports shoes που εφαρμόζει το παράνομο εμπόριο στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη για να μη ταλαιπωρτείται ο "πελάτης" και υοθετήθηκε από καταστήματα τύπου fast food. Ο Νεοέλληνας με το όχημά του έχει καβαλήσει τον πεζόδρομο για τα καλά (ναι εκεί που βαδίζουν οι τουρίστες θεωρητικά...) οδηγώντας από σεντόνι σε σεντόνι, επιλέγοντας και αγοράζοντας από τους πλανόδιους αλλοδαπούς (φουκαράδες και καημένους κατά τον δήμαρχό μας) το "μαϊμού" παπουτσάκι του. Η νέα μέθοδος πώλησης έχει φυσικά τις ευλογίες της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Αστυνομίας όπως δηλώνουν πλέον οι αλλοδαποί στους οδηγούς περαστικούς:
"- Φίλε, έλα αγκοράσει παπούτσι με 20 ευρό."
"- Είμαι με τ'αμάξι ρε μεγάλε" απαντά ο οδηγός.
"- Μη φοβάσαι φίλε, ανέβα πάνω με το αυτοκίνητο. Ντεν έχει ντίμος εντώ ποτέ". (εννοεί δεν έρχεται ο δήμος - δημοτική αστυνομία εδώ ποτέ) του εξηγεί ο αλλοδαπός.
Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία με θέα το μνημείο της Ροτόντας όπου απτόητοι οι "φουκαράδες" κάνουν χρυσές δουλειές ακόμη και υπό συνθήκες βροχερές.


































Ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο μας που δίνει τη δυνατότητα στους "φουκαράδες" αλλοδαπούς να καινοτομούν με νέες μεθόδους πωλήσεων. Το μνημείο; Ποιος το λογαριάζει.... Ζήτω το "drive through"












Ορίστε και δυο άλλες φωτογραφίες παρακάτω που μας έστειλε άλλος φίλος και που δείχνει τη βόλτα του ίδιου ΙΧ πάνω στο πεζόδρομο για να επιλέξει ο οδηγός του το κατάλληλο παπούτσι από το κατάλληλο σεντόνι. Αφιερωμένες στην Αντιδήμαρχο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!






Διαφωτιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου